Energileverandører

Kabelteknologi og el-komponenter til energisektoren til effektiv overførsel og distribution af energi.

energileverans content

Energinet, der skal trækkes over hele landet, skal være driftsikre og kunne videreudbygges. Det kræver en masse forskellige kabler og elkomponenter.

 

Uanset hvor og hvordan energi skabes, vil der altid være behov for kabler til at overføre energien til det sted, hvor der er brug for den. Vi har stor erfaring med at levere kabler til en effektiv overførsel og distribution af energi. Derfor er Miltronic en efterspurgt partner i energibranchen.

 

Produktions- og branchekundskaber samlet i ét

Vi har en omfattende brancheviden og et fuldt dækkende produkttilbud, som tilgodeser alle krav samt løbende produktudvikling. Supermoderne produktionsteknologi sammen med global logistik sikrer en høj fremstillingskapacitet. Vi sørger for, at vores produkter kan anvendes globalt i kraft af deres godkendelse og certificering verden over, herunder til kernekraftværker.

 

Kvalitet i både produkt og service

Vores kvalitetsstandarder er nogle af de strengeste i verden og forbedres løbende. Naturligvis udgør proceskontrollen og procesudviklingen en del af dette. Derudover tilbyder vi fuld service på kabler til netværkskomponenter.

 

Hvis du har spørgsmål, står vores specialister til rådighed.