Løfte- & hånteringsudrustning

Nutidens marked er globalt. Udvekslingen af varer forudsætter effektive logistiksystemer. Her spiller kabler og kabeltilbehør en vigtig rolle. Hvert eneste link i proceskæden skal fungere godt.

lyft-hantering

Samtidig med at globalisering bringer hele verden tættere på, fortsætter det globale handelsflow med at blive større. Denne udvikling er mulig takket være moderne kommunikations- og transportsystemer. Når det gælder logistik på globalt plan er hurtige reaktions- og behandlingstider afhængige af en høj grad af fleksibilitet. Håndteringen skal forløbe smidigt og omkostningseffektivt.

 

Vi holder dig i gang

Når det gælder anvendelser til materialehåndtering, har Miltronic et stort udvalg af ÖLFLEX®-tilkoblings- og styrekabler, UNITRONIC®-datakabler og -kabeltilbehør.

 

Vores sortiment af kabler til løfte- og håndteringsudstyr er udformet, så det kan bruges til frithængende anvendelsesformål, som oprulningskabler eller bugseringskabler til løfteudstyr og transport-/transportørsystem. Vi har også elevatorkabler til forskellige installationshøjder, fladkabler og kabelkædesystemer til bugsering.

 

Vi tilbyder også færdigmonterede systemløsninger. Som en global aktør med et verdensomspændende distributionsnet og internationale produktionsanlæg kan vi yde support til din virksomhed over hele verden.

 

Testet kvalitet

Kvaliteten af vores kabler testes regelmæssigt i Lapp-koncernens testcenter og laboratorier. Eksempelvis udføres der udholdenhedstest ved testbænke, der er fremstillet specielt til oprulningskabler, f.eks. til ÖLFLEX® CRANE. Parametre som oprulningshastighed og trækstyrke kan justeres efter behov. Vi kontrollerer kvaliteten, så du kan have tillid til vores produkter.

 

Kundetilpassede løsninger

Kan du ikke finde en god løsning til dit behov? Vores specialister kan udarbejde kundetilpassede løsninger ud fra dine specifikationer.

Vi kan også yde rådgivning på stedet, hvis det er specifikke anvendelser.