Robotteknologi

Industri uden robotter er i dag helt utænkeligt. Fordelene ved robotter indebærer også, at robotteknologi er blevet et af de mest dynamiske udviklingsområder. Her spiller det en stor rolle, hvilke produkter der vælges.

branchen maschinenbau Robotics

Robotter anvendes nu overalt i industrien. De er blevet nødvendige værktøjer i de komplekse produktionsprocesser. Robotter er altid i bevægelse. De skal arbejde med præcision og være driftsikre under stor belastning. Det fungerer blandt andet takket være de tilhørende kabler, komponenter og kabelsystemer. Eftersom den mindste forstyrrelse kan medføre store omkostninger, gør vi alt for at sikre en smidig og pålidelig drift.

 

Ekspertise i anvendelsen af robotter

Lapp-koncernen har den nødvendige viden og kan tilbyde over 25 års erfaring med udarbejdelse og implementering af løsninger til forskellige anvendelsesformål med robotter.

Produkterne testes under ekstreme forhold på virksomhedens egne laboratorie- og testanlæg for at se, om de opfylder kravene. De store krav til disse systemer betyder, at der kræves en skræddersyet løsning til hver enkelt anvendelse.

Lapp-koncernen udvikler robotkabler og systemløsninger i samarbejde med kunden og tester systemerne grundigt. Kunden kan være sikker på, at løsningen er den rigtige, og at risikoen for driftstop holdes på et minimum, da det er meget dyrt.

 

Vi kan tilbyde et effektivt samarbejde om alle krav, der har relation til anvendelsen af robotter, og det gælder i særdeleshed ved udviklingen af nye og innovative løsninger. Vores medarbejdere står til disposition.