Bergkvist-insjön

Topmoderne savværk anvender ÖLFLEX® tilslutningskabel til effektiv savelinje.

bergkvist content

Bergkvist- Insjön anvender ÖLFLEX® SERVO 2YSLCYk-JB i sit nybyggede topmoderne savværk, der kræver et avanceret kabelsystem for at sikre, at savlinjen bliver både sikker og kraftfuld. Miltronics tilslutningskabel anvendes ved en fast installation i savværkets store ABB-motor.

 

At valget faldt på Miltronic skyldtes dels, at virksomheden kunne tilbyde ÖLFLEX®-kablerne, der har en høj kvalitet, til en konkurrencedygtig pris sammen med god support, og dels at alle kablerne enten findes på lager hos Lapp Kabel i Stuttgart, som har Europas bredeste sortiment, eller på Miltronics store lager i Sverige.

 

Miltronic har den store kompetence og det brede kabelsortiment, som passer til denne type maskine og har leveret alle maskinkabler til tilslutningen af hele savværket.

– Den tyske symaskinevirksomhed EWD anbefalede Bergkvist-Insjön at anvende vores ÖLFLEX®-kabler. Miltronic står for alle maskinkabler til savværket, og ordren fik en værdi af SEK 1,5 millioner, siger Ola Bergfall, som er distriktssælger på Miltronic.

 

ÖLFLEX® SERVO 2YSLCYk-JB har en jordleder, der er opdelt i en trekant, hvilket giver en bedre symmetri i forhold til et konventionelt 4-leder kabel. Den dobbelte afskærmning kombineret med splittede jordledere gav en rigtig god EMC-beskyttelse, hvilket indebærer, at risikoen for skadelige krydstale fra motoren minimeres.

 

Udfordring

Fremstil ABB-godkendte tilslutningskabler, der er specielt tilpasset til steder, hvor der er ikke er ret meget plads.

 

Løsning

Bergkvist-Insjön valgte Miltronics ÖLFLEX® SERVO 2YSLCYk-JB, som er udviklet til snævre industrimiljøer.

 

Fordel

Det topmoderne savværk har en effektiv savlinje, der giver tømmer af høj klasse.

 

Produktinformation

Miltronics ÖLFLEX® SERVO 2YSLCYk-JB er et dobbeltafskærmet og lavkapacitativt kabel, der først og fremmest bruges som tilslutningskabel til frekvensstyrede motorer og er specielt tilpasset til lang afstand mellem frekvensomformeren og motoren.

Tilslutningskablerne anbefales til pumper, ventilatorer, maskinfremstilling samt til virksomheder som savværker eller inden for mine- og papirindustrien – og overalt, hvor der findes ABB-motorer.