Nyheder

jens kristensen ny

NY SALGSCHEF I LAPP DANMARK

Jens Kristensen

Miltronic har udnævnt Jens Kristensen til ny salgschef i den danske virksomhed, Lapp Danmark, med kontor i Greve uden for København. Jens Kristensen har en solid erfaring inden for salg af kabler, kabeltilbehør og automationsprodukter for Lapp Danmark, de seneste tre år som Key Account Manager.

– Jens har stor erfaring fra det danske marked, han er kendt af mange af vores kunder, og som ansvarlig for storkunder har han den viden, der er nødvendig for at lede og udvikle salgsvirksomheden i Danmark i de kommende år, siger Krister Karlsson, adm. direktør for Miltronic/Lapp Danmark. Jens kommer også i fremtiden til at være knyttet til nogle af sine kunder for at bevare den vigtige kontakt til markedet.

Lapp Danmark består nu af otte personer, hvor der udover Jens som salgschef er tre regionale sælgere. Væksten har været god de seneste tre år, i høj grad fordi man har præsenteret et stærkt sortiment og lyttet til kundernes ønsker. Det har også resulteret i den igangværende udvikling af firmaets digitale værktøj.

– Markedet i Danmark er udfordrende, fortæller Jens Kristensen. Der er mange aktører, men vi ser gode muligheder for Lapp Danmark. Vi har en styrke i vores kvalitet – i hele produktsortimentet – samtidig med at vi forsøger at have tæt kontakt med vores kunder og dele den viden, der findes hos os i Lapp Danmark og i koncernen. Kunderne skal føle sig trygge ved altid at få det rigtige produkt med samme gode kvalitet, hver gang de bestiller noget hos os. Hvis de har spørgsmål om produkterne, skal det det være enkelt at få fat på os.

 

Om Lapp Group

Lapp Group er en global koncern med stor forsknings- og udviklingsvirksomhed, egen produktion og 39 salgskontorer i hele verden. Koncernen har 3.300 medarbejdere.