Lapp Danmark

Lapp Danmark er en salgsenhed, som er en del af Miltronic Sverige. Virksomheden startede i 1965. Et af de første produkter, som Miltronic/Lapp Danmark begyndte at importere til Danmark ogSverige, var et meget specielt kabel fra Tyskland med navnet ÖLFLEX®. ÖLFLEX® blev hurtigt et begreb, og i 2013 kunne kablet fejre 50-års jubilæum.

 DSC8470a

Bredt og komplet

Miltronic/Lapp Danmark er en komplet leverandør og har et bredt sortiment inden for kabel- og elkomponenter, omkring 40.000 artikler. Vores største produktområder er kabler, automation, beskyttelsesslanger, forskruninger, kabelkanaler, kapslinger, opmærkningssystem og stik. Kabelsortimentet omfatter blandt andet fleksible kabler, temperaturbestandige kabler samt data- og buskabler.

 

Miltronic/Lapp Danmark samarbejder med markedsførende og kvalitetsbevidste leverandører fra hele verden.

 

For at kunne give support og levere de bedste løsninger til vores kunder har vi vores egne sælgere over hele landet og erfarne produktchefer, som står til rådighed med deres viden.

 

Miltronics hovedkontor samt lager- og logistikcenter ligger i Nyköping, Sverige. I Nyköping er der også et produktionsanlæg til kundetilpasset fremstilling, og i Hultsfred fremstilles spiralkabler. Lapp Danmark ligger i Greve, syd for København.

 

Miltronic/Lapp Danmark omsætter for ca. 278 M. SEK og har 90 ansatte.

 

Lapp-koncernen

Lapp-koncernen er en verdensomspændende virksomhed med store forsknings- og udviklingsaktiviteter, egen produktion og 39 salgskontorer over hele verden. Firmaet har 3 300 ansatte.